Part of Food Union Group

Kunne du tænke dig at vinde is til hele din klasse?

Skrevet Monday, June 01, 2020

Skriv, tegn eller film en kort IStorie om en isbjørn, der møder en astronaut. Send dit bud senest den 19. juni i en mail til kundeservice@premier-is.dk. Vi vælger 5 vindere, der hver får 30 is leveret til klassen!​

 

Når du sender din IStorie, deltager du automatisk i konkurrencen. Du accepterer samtidig:

• at vi må bruge dit bidrag på vores platforme, fx facebook eller denne hjemmeside 

• at du har læst og accepteret Premier Is' konkurrencebetingelser, og at Premier Is må kontakte dig, hvis du vinder konkurrencen. Du accepterer også, at Premier Is må bruge din tegning/historie/video på Premier Is' platforme, og at eventuelle medvirkende på billeder eller video alle er indforståede med det.

Konkurrencebetingelser

Definitioner:
Udbyder af konkurrencen er Premier Is A/S, Sennelsvej 1, 7700 Thisted, CVR 3731 7314. Denne konkurrence benævnes efterfølgende konkurrencen. Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du samtidig disse konkurrencebetingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser dem grundigt igennem, inden du deltager i konkurrencen.

Sådan deltager du:
Send os en tegning/historie/video om en isbjørn, der møder en astronaut, så er du med i konkurrencen om at vinde is til hele din klasse.


Krav til deltagere:
Alle børn kan deltage - men indsenderen skal være over 18 år og have bopæl i Danmark. Dvs. du skal bede mor eller far om at indsende for dig. Premier Is' medarbejdere og medlemmer af deres husstande er udelukket fra at deltage i konkurrencen.

Konkurrenceperiode:
Du kan deltage i konkurrencen fra d. 20. maj 2020 til d. 19. juni 2020. Der findes 5 vindere af konkurrencen blandt alle deltagere, som opfylder betingelserne. Dette gøres i fredag den 19. juni 2020 kl. 12.00.


Præmie:
Når du indsender dit bidrag, deltager du i konkurrencen om is til hele klassen (30 stk.). Vinderen kontaktes via e-mail og har herefter 48 timer til at svare tilbage på enten e-mail eller telefonisk til Premier Is, ellers går præmien videre til en anden. Den oprindelige vinder kan i så fald ikke gøre krav gældende mod Premier Is. Du er selv ansvarlig for rigtigheden af den e-mailadresse, du indtaster, når du deltager i konkurrencen. Isen vil blive leveret til klassen i uge 26 efter nærmere aftale. Præmien er personlig og må ikke videresælges eller på anden måde overdrages til en tredjemand. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre præmier. Premier Is afholder de præmieafgifter, som konkurrencen udløser. Vinderne af konkurrencen offentliggøres med fornavn og forbogstav i efternavn på premier-is.dk.

Databeskyttelse:

Personoplysninger vil blive behandlet med henblik på opfyldelse af en kontrakt mellem Premier Is og de registrerede, jf. GDPR artikel 6, stk. 1, litra b.


Øvrigt:
Forsøg på snyd og brug af falske oplysninger vil medføre udelukkelse fra konkurrencen. Premier Is forbeholder sig ret til, uden varsel og uden særskilt annoncering, at ændre disse deltagerbetingelser, hvis dette af juridiske og konkrete grunde bliver nødvendigt. Premier Is forbeholder sig ret til at ændre eller afslutte konkurrencen uden forudgående varsel, og uden at deltageren kan rejse nogen form for krav mod Premier Is. Eventuelle klager, der refererer til gennemførelsen af konkurrencen, skal fremsendes skriftligt til Premier Is A/S, Att. Marketing, Sennelsvej 1, 7700 Thisted eller via e-mail til kundeservice@premier-is.dk. Hvis du har spørgsmål til konkurrencen, er du velkommen til at kontakte vores kundeserviceafdeling på kundeservice@premier-is.dk.