Part of Food Union Group

Persondatapolitik

Denne hjemmeside udbydes af Premier Is. Når du besøger hjemmesiden, indsamler vi en række oplysninger om dig, din enhed (fx tablet eller computer) og din adfærd. Nedenfor kan du læse om de oplysninger vi indsamler, hvordan vi behandler dem, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til dem, og hvem du kan kontakte for yderligere information. Premier Is er dataansvarlig for dine personoplysninger. Vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi sikrer os, at vi lever op til databeskyttelseslovgivningen.

HVEM ER VI OG HVORDAN KAN DU KONTAKTE OS?

Mejerigaarden A/S

Sennelsvej 1

DK - 7700 Thisted

CVR nr.: 37317314

Tel.: +45 9618 3500

E-mail:kundeservice@premier-s.dk

Web: www.premier-is.dk

 

KONTAKT VEDRØRENDE DATABESKYTTELSE

E-mail:  kundeservice@premier-is.dk

Bemærk, at almindelig e-mail ikke er sikker kommunikation. Skriv ikke privat eller følsom information, som kræver beskyttelse i e-mails.

Skulle du modtage et svar fra Premier Is, som du ikke finder tilfredsstillende, kan du klage til Datatilsynet, Borgergade 28,5, 1300 København K, eller på dt@datatilsynet.dk.


VORES BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

Personlige oplysninger dækker over alle oplysninger, der kan anvendes til identificering af en person. Det kan være for- og efternavn, telefonnummer, alder, køn, adresse, e-mail eller lignende personoplysninger. 
Når du besøger premier-is.dk indsamler vi en række oplysninger om dig, din enhed (fx tablet eller computer) og din adfærd.

 

HVILKE INFORMATIONER INDSAMLER VI, OG HVAD SKAL VI BRUGE DEM TIL?

Når du besøger premier-is.dk, indsamler vi automatisk oplysninger om dig. Disse oplysninger er fx din anvendte browser, søgeord, IP-adresse og oplysninger om din enhed. Oplysningerne indsamles med det formål at optimere brugeroplevelsen på premier-is.dk samt udvikle målrettet markedsføring. Vi indsamler ikke personhenførbare oplysninger uden at du selv har givet os disse oplysninger. 

Når du deltager i konkurrencer på premier-is.dk indsamler vi oplysninger om dig. Det kan fx være navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, postnummer mm. Dette vil altid fremstå i konkurrencebetingelserne for den pågældende konkurrence. Når du tilmelder dig en konkurrence afgiver du dit udtrykkelige samtykke til, at vi må indsamle oplysninger om dig. Dette vil altid være beskrevet under konkurrencebetingelser. Formålet hermed er at udvikle målrettet markedsføring  

Når du sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback, så bruger vi disse informationer til at forbedre vores produkter. 

 

HVEM VIDEREGIVER VI PERSONOPLYSNINGERNE TIL?

Personoplysninger afgivet på premier-is.dk videregives til følgende:

·       Internt i koncernen mellem Mejerigaarden A/S og moderselskabet Food Union Group

·       Premier Is anvender tredjepartservices til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse adfærdsdata til eksempelvis Google Analytics og salesforce.com

·       Skattemyndigheder og andre myndigheder i forbindelse med lovpligtige indberetninger  

·       Andre virksomheder i Mejerigaarden A/S koncernen som led i markedsføringstiltag under iagttagelse af de derom gældende regler

·       Vores databehandlere på grundlag af databehandleraftaler 

 

HVOR OG HVOR LÆNGE LAGRES DINE PERSONOPLYSNINGER?

De personoplysninger, som Premier Is selv indsamler, lagres på servere i Danmark og administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Premier Is vegne i henhold til vores persondatapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. Personoplysninger, som indsamles via konkurrencer, lagres hos Premier Is moderselskab Food Union Group.


Kontaktoplysninger som anvendes til at fremsende nyhedsbreve opbevares så længe, samtykke herom består og slettes umiddelbart efter afmeldelse. 

Adfærdsdata, som indsamles via tredjepartservices og videregives til eksempelvis Google Analytics kan være lagret udenfor Danmark, og slettes efter reglerne i Premier Is Cookiepolitik.

Premier Is følger generelt den opbevaringsfrist, der gælder efter bogføringsloven. For at sikre korrekt håndtering af tilbagevendende kundeforhold, potentielle reklamationssager og garantiforpligtelser og for at kunne leve op til vores forpligtelser, har vi vurderet, at det er nødvenligt at gemme oplysninger i op til fem år plus indeværende fra forretningsforholdet er ophørt.


COOKIES

På premier-is.dk benytter vi cookies, til at registrere dit besøg på vores website, styre brugeroplevelsen samt til at måle trafik. Vi anvender disse oplysninger til at forbedre vores website og din brugeroplevelse. 

HVAD ER EN COOKIE?

En cookie er en lille tekstfil, som lagres i din webbrowser og genkendes af et website ved tilbagevendende besøg og gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller fx en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. En cookie er ikke et program og kan ikke indeholde virus.


Premier Is forpligtiger sig til at overholde de til enhver tid fastlagte retningslinjer for behandling af cookies og persondata. Ønsker du ikke, at vi lagrer cookies i din browser, skal du slå dette fra i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at der i så fald kan være services og funktioner, du ikke kan bruge, fordi de kræver cookies til at huske dine valg. 


BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Ifølge databeskyttelsesloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi opbevarer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. 

 

DINE RETTIGHEDER

I det omfang der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge EU persondataforordningen ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Du kan gøre brug af dine persondatarettigheder ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst i denne politik. Du har ifølge EU persondataforordningen følgende rettigheder:

·       Ret til løbende at få indsigt i, hvordan dine persondata behandles

·       Ret til at få berigtiget urigtige persondata og begrænset behandlingen

·       Ret til at få slettet dine persondata - retten til at blive glemt

·       Ret til at gøre indsigelse over, at dine persondata behandles og videregives til fx markedsføringsformål

·       Ret til at kunne få udleveret dine persondata, så de kan overføres til anden udbyder (dataportabilitet)

·       Ret til at tilbagekalde samtykke

·       Ret til at klage til Datatilsynet

Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Vi giver dig svar på din henvendelse så hurtigt som muligt og senest 14 dage efter, at vi har modtaget din henvendelse.

 

ANDRING AF OPLYSNINGER & AFMELDING

Hvis du ønsker, at vi skal ændre, opdatere eller slette dine personoplysninger, skal du kontakte kundeservice på: kundeservice@premier-Is.dk .

Premier Is bruger og gemmer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt og tilladt ifølge den gældende lovgivning om databeskyttelsesloven.